Campaza, adventure on wheels
Over ons

"Live, travel,

adventure ...”

Van kindsbeen was ik al gefocust op alles wat op de weg rijdt. Vooral dan de voertuigen met motor en hun ‘aanhangsels’. Tijdens mijn studies legde ik een ander pad af, maar misschien had ik toch maar beter gekozen voor een richting automechanica...


Deze kriebels zijn in ieder geval blijven hangen en worden nog vaak aangewakkerd, zoals bij het opmerken van de Mink Campers caravan in een advertentie op Instagram: “Hoge kwaliteit en stijlvol reizen met een ‘teardrop-caravan”. Wat een idee met zo een futuristisch ogende mini caravan!?


Er was niet direct een Mink-provider te vinden ‘in de buurt’ om er eens eentje te huren en misschien nadien aan te kopen. Dan maar rechtstreeks naar de Ijslandse fabrikant.
Na contact en beraad is het idee ontstaan om deze kleine maar comfortabele 'Teardrop' of ‘Tiny-Traveler’ te lanceren in België. 


Campaza werd geboren.


We spreken hier niet over zomaar kamperen, we hebben het over een nieuwe en steeds populairder wordende vorm van reizen, beleven en ontdekken.


Vanuit het Hagelandse Waanrode-Kortenaken, in het brede valleigebied van de Velpe,  midden in de natuur en het groen nodig ik je uit om een compleet nieuwe, innovatieve en milieuvriendelijke manier van reizen te beginnen.


Huur eens een beleving!  Experimenteer en je wil meer...


Veel reisplezier

Filip Embrechts